Cigányzenével kedveskedett az IMF-nek Varga Mihály

Vágólapra másolva!
Varga Mihály saját zsebből fizette azt a vacsorát, amelyen vendégül látta az IMF küldöttségének néhány tagját - írja a Blikk. A lap szerint a fülbemászó cigányzenétől még a görög tárgyalásvezető, Thanosz Arvanitisz is dalra fakadt, Irina Ivascsenko kirendeltségvezetőt pedig Varga egyik kollégája hívta táncba.
Vágólapra másolva!

Közös vacsorán látta vendégül a Nemzetközi Valutaalap küldöttségét Varga Mihály IMF-tárgyalásokért felelős miniszter, aki cigányzenével is kedveskedett a tárgyalópartnereknek - írja a Blikk. A lap azt írja, hogy a miniszter Facebook-oldalára kitett képei szerint a cigányzenétől a görög tárgyalásvezető, Thanosz Arvanitisz is dalra fakadt, Irina Ivascsenko kirendeltségvezetőt pedig Varga egyik kollégája táncoltatta meg.

Júliusban a Citadellán már vendégül látta Varga Mihály az IMF-küldöttséget, a Blikk szerint akkor a miniszter a saját zsebből állta a cechet, akárcsak most. A Blikk számításai szerint százezer forintnál is többe került az este.

Korábban a Blikk arról írt, hogy a vacsorát nem Varga Mihály fizette, hanem közpénzből egyenlítették ki a számlát. Később a lap közölte, hogy hibás tájékoztatást kaptak a kormánytól, ezért jelent meg téves információ.