Feladta magát a szigethalmi késelő

Vágólapra másolva!
Önként jelentkezett a rendőrségen az a férfi, aki szilveszterkor egy társával két sportolót is megkéselt egy buliban Szigethalmon.
Vágólapra másolva!

Feladta magát a szilveszter éjjelén Szigethalmon késelő egyik férfi, társát még az eset után a helyszínen elfogták. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy V. Róbert kihallgatása jelenleg is tart.

A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint az elkövető már korábban a rendőrség látókörébe került, mert listát készítettek a szórakozóhelyen tartózkodó emberekről, az ő rokonaikról, valamint a lakóhelyükön bejelentett emberekről. Ezt követően két főre szűkítették a lehetséges elkövetők körét, a 22 éves V. Róbert azonban még mielőtt elfoghatták volna feladta magát, V. önként jelent meg a rendőrségen az ügyvédje jelenlétében.

A késelés egyik áldozata az MTK-ban bokszoló Sávoly Gergő volt. A fiatal sportembert nyolc késszúrás érte, ebből négy a szíve tájékát. Sávolyt egy birkózó társával együtt késelték meg, ő nem sportolhat többet.