Tiszták a budapesti utak, járnak a buszok

Vágólapra másolva!
Az FKF az éjjel letakarította a budapesti utakat, a főutak jól járhatók. A házak előtti járdák letakarítására a tulajokat kérik meg.
Vágólapra másolva!

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. szerdára virradó éjszaka teljes célgépflottájával a budapesti utak síkosságmentesítését végezte, a főutak jól járhatók, a közösségi közlekedés elindult - közölte a társaság szerdán reggel. Közleményük szerint Budapesten kedd délután óta változó intenzitással és területi eloszlásban havazik. Jelenleg a külső kerületekben és a budai hegyvidéken esik erősebben. Hozzátetszik, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint várhatóan délelőtt 10 óra körül megszűnik a csapadék.

Az FKF az éjszakai műszakban továbbra is a legmagasabb, hármas készültségi fokozatban, teljes télicélgép-flottájával végezte a budapesti utak síkosságmentesítését. Néhány szóró járművük eljutott mellékutcákba is, hajnalban azonban visszatérek a főutakra, hogy a közösségi közlekedés elindulhasson.

Az FKF arra kéri az ingatlantulajdonosokat, hogy az előttük lévő járdaszakaszokat tisztítsák meg a gyalogosbalesetek elkerülése érdekében.