Nem akart fizetni, inkább elütötte a benzinkutast

benzin, benzinkút, üzemanyag, Miért nem sokkal olcsóbb a benzin cikkhez
Vágólapra másolva!
Fizetés nélkül akart elhajtani egy 22 éves nő egy benzinkúttól Rajkánál. A kutas eléállt, mire a nő elütötte. A férfi feltapadt a motorháztetőre, és ott utazott egy darabig, mire a nő megállt. Kiderült, hogy kábítószert fogyasztott.
Vágólapra másolva!

Fizetés helyett elütötte a rajkai benzinkút egyik alkalmazottját egy nő, aki korábban drogot fogyasztott. A hét elején történt esetről vasárnap számolt be a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség.

A kutas látta, hogy a 22 éves nő a számla rendezése nélkül akar elhajtani, ezért az autó elé állt, de a nő erre gázt adott, és szándékosan elütötte a férfit. Csak akkor állt meg, amikor már vagy húsz méteren át vitte a motorháztatőre tapadó kutast. A kutas elvette a slusszkulcsot, és rendőrt hívott.

A járőrnek feltűnt a nő zavart viselkedése, ezért drogtesztet végeztetett vele, és az pozitív eredményt mutatott. Később a fiatal nő is beismerte, hogy drogot fogyasztott. Most közúti veszélyeztetés és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt a mosonmagyaróvári rendőrkapitányság folytatja az eljárást ellene. Mivel a tankolásért sem fizetett, a napokban a Mosonmagyaróvári Járásbíróság pénzbüntetésre ítélte.

Az MTI információi szerint a szlovák állampolgárságú nőnél a történtek idején azért nem volt jogosítvány, mert a szlovák hatóságok bevonták vezetői engedélyét.