Tíz évet kapott az életfogytiglani mellé

Vágólapra másolva!
Rabtársai csicskáztatása és szexuális zaklatása miatt kapott tíz év börtönt első fokon egy rablógyilkosság miatt nem jogerősen életfogytiglanira ítélt férfi. Börtönbeli tetteire azt követően derült fény, hogy egyik cellatársa öngyilkos lett – írja a Bama.hu.
Vágólapra másolva!

Még tíz év börtönt ráhúzhat életfogytiglani büntetésére az a férfi, aki ellen rabtársai csicskáztatása miatt indult eljárás – írja a Bama.hu. Az eredetileg rablógyilkosság miatt börtönbe került férfi nemcsak masszíroztatta magát cellatársaival, és csicskáztatta őket, hanem szexuális jellegű bűncselekményeket is elkövetett. A lap szerint a történtekre az után derült fény, hogy egyik rabtársa öngyilkos lett.

A férfit a napokban ítélték első fokon tíz év fegyházra, többek között szemérem elleni erőszak, kényszerítés és súlyos testi sértés miatt. Korábban – szintén első fokon – nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért kapott életfogytiglani börtönbüntetést, miután társával agyonvert és kifosztott egy 71 éves nőt Pécsbányán.

Ha másodfokon nem enyhítenek a büntetésén, az újabb ítélettől függetlenül soha többé nem kerülhet szabadlábra – írja a Bama.hu.