Felrobbant egy taxi a rakparton

kigyulladt autó, tűz, autó, Egy autó kigyulladt és teljesen ki is égett a Bem rakpart - Csalogány sarkán
Vágólapra másolva!
A sofőr a pirosnál állt, amikor észrevette, hogy ég az autó. Utasa nem volt.
Vágólapra másolva!

Hatalmas robbanásra ébredtek szombat reggel fél 6-kor a Bem rakpart- Csalogány utca sarkán élők. Egy autó kigyulladt és teljesen ki is égett - írja egyik olvasónk. "Borzalom volt látni és hallani is, ahogy berobbant, majd egyesével robbantak ki a kerekek, ablaküvegek" - emlékezett vissza Bernadett.

Fotó: Szilágyi Bernadette

A 444.hu úgy tudja, hogy az autó valaha egy Citroen Picasso taxi volt. Sofőre megállt a piros lámpánál, amikor észrevette, hogy kigyulladt az autó. Utasa nem volt, ő azonnal kiugrott a kocsiból, mivel az autó benzines és gázos vegyes meghajtású. Hogy pontosan mi történhetett, azt csak tippeli, szerinte a benzin csöpöghetett, és nem a gázzal volt probléma, mert a gázpalackot egyben vették ki a tűzoltók az autóból.

A rendőrök két percen belül kiértek, a taxis a közeli BKV-állomáshoz rohant, hogy szerezzen oltókészüléket, de az autó perceken belül megsemmisült. Szinte minden benne égett, a maradék pénzt egy kolléga autójának csomagtartójában szárították - írja a 444.hu.

Szintén szombat reggel égett ki a fővárosban egy másik autó is: a XX. kerületi János utcánál történt tűzben egy ember súlyosan megsérült.