A tolmácsi polgármester lefejelt egy ügyvédet

Vágólapra másolva!
Az ügyvéd nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a polgármester azt mondta, nem polgármesteri minőségében követte el a tettet, és ez magánügy. Az ügyet a rendőrség vizsgálja.
Vágólapra másolva!

Lefejelt egy ügyvédet Tolmács fideszes polgármestere, az ügyet a rendőrség is vizsgálja – írja a Blikk. Hajnis Ferenc polgármester vasárnap este olyannyira összevitatkozott egy férfival, hogy a szócsata tettlegességig fajult.

„Valóban volt egy kisebb incidensem, azonban ez magánügy, és a történteket nem polgármesteri minősítésemben követtem el” – mondta a lapnak a polgármester. Hajnis később levélben nyilatkozott az ügyről, azt írta: korábbi magánjellegű vitáját akarta békés módon megbeszélni az ügyvéddel, ám az részeg és agresszív volt. Szerinte mindez magánterületen és nem a nyílt utcán történt.

„Egy kortyot sem ittam soha, a polgármester először még mondta is, hogy direkt úgy üt, hogy ne látszódjon! Elsőre elmenekültem, de következő találkozásunkkor ismét nekem esett!” – mondta az ügyvéd a TV2 Tények című műsorának. A Blikk úgy tudja, az arcon fejelt ügyvéd kórházban van. Nyolc napon túli sérüléseket szenvedett, eltört az orra, és agyrázkódást kapott. Az esetet a rendőrség vizsgálja, egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik eljárás.