Lugosi Laci bácsi házát vette meg Orbán Viktor

Vágólapra másolva!
Tizenegymillió forintért vette meg szomszédja, Lugosi Laci bácsi házát Orbán Viktor - közölte a Miniszterelnökség az Origóval. A kormányfő ugyanis új házat vásárolt Felcsúton, az apja és a felesége háza között.
Vágólapra másolva!

Felcsúton vásárolt házat Orbán Viktor kormányfő - írta pénteken a Népszabadság. A miniszterelnök tulajdonjog-bejegyzési kérelmét szeptember 17-én nyújtották be a Bicskei Járási Földhivatalhoz.

Az ingatlan jobb oldali szomszédjában van az édesapa, Orbán Győző háza (2010 nyarán vásárolta), a bal oldali szomszéd pedig Lévai Anikó, a miniszterelnök feleségének tulajdona. A házaktól karnyújtásnyira épül a felcsúti stadion, a Népszabadság ebből arra következtetett, hogy lehetséges, hogy Orbánéknak az a tervük, hogy később itt épüljön majd szálloda, amelyről egy tavalyi interjújában beszélt.

Az Origo kérdésére ugyanakkor a miniszterelnök sajtóstábja azt közölte, hogy Orbán magáncélra akarja használni az ingatlant, és hogy a Népszabadság 18 millió forintos vételárról írt, de valójában 11 millió forintért vette meg a házat a kormányfő.

A Miniszterelnökség Orbán Viktor néhány mondatát idézte a válaszában: "A szomszédom, Lugosi Laci bácsi a gyerekeihez költözött. Felajánlotta nekem a házát megvételre, én pedig örömmel megvásároltam, a családomnak szüksége van rá. Magáncélra fogjuk használni. A vételár helyesen: 11 millió forint. Üdvözlettel: Orbán Viktor."