Kulkáék nem lesznek műsorvezetők az ellenzéki tüntetésen

Vágólapra másolva!
Kulka János és Csákányi Eszter, akik eddig civil szervezetek kormányellenes megmozdulásain voltak műsorvezetők, nem vállalják, hogy az ellenzéki pártok tüntetésén is műsort vezessenek.
Vágólapra másolva!

Az ellenzéki erők október 23-i tüntetésén nem vesz részt műsorvezetőként Kulka János és Csákányi Eszter. A színészeket felkérték műsorvezetőnek, de ők nem fogadták el a felkérést, erősítette meg az Origo információját Juhász Péter, a tüntetés egyik szervezőjének, az Együtt 2014-nek az egyik elnöke.

Kulka és Csákányi az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Egyesület (Milla) rendezvényein voltak műsorvezetők. A Milla civil szervezet, és másik két szervezettel (a Bajnai Gordon vezette Haza és Haladással, valamint a Kónya Péter vezette Magyar Szolidaritás Mozgalommal) közösen aláírt választási összefogásból jött létre egy éve az Együtt 2014 mozgalom, amely idén tavasszal párttá alakult. Juhász Péter tájékoztatása szerint Kulkáék azért nem fogadták el a felkérést, mert pártrendezvényen nem szeretnének szerepet vállalni, ők maradnának a civil megmozdulásoknál.

Még nem dőlt el, hogy ki lesz az ellenzéki rendezvényen a műsorvezető.