Bankrablást hiúsított meg a biztonsági őr

Vágólapra másolva!
Bankot akartak rabolni egy szerdán Angyalföldön. A végül pénz nélkül elszaladó férfi után lassan poroszkált a biztonsági őr, de amiikor kellett, észnél volt: ő hiúsította meg a rablást.
Vágólapra másolva!

A biztonsági őr hiúsított meg egy bankrablást szerda délelőtt Budapesten, a XIII. kerületben - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A Havariapress korábban azt jelentette, hogy egy férfi kirabolt egy Béke utcai bankfiókot, de kiderült, hogy valójában pénz nélkül távozott.

A bankrablásról nyilvánosságra került egy videó, amelyen egy lila kabátos férfi látható, aki egy zacskóval fut az utcán. Jó 15 másodperccel később, lemaradva követi egy kissé nehezen mozgó biztonsági őr - de mint kiderült, az ő fellépésére menekült el zsákmány nélkül az alkalmazottakat fegyverrel fenyegető férfi.

A bankban lövés nem dördült, senki nem sérült meg. A 170 centiméter magas, fehér bőrű, 30 év körüli, rövid, világosbarna hajú férfi kapucnis kabátot, barna nadrágot és világos sísapkát, valamint napszemüveget viselt, arcán fekete kendő volt.