Negatív lett a szombathelyi alpolgármester drogtesztje

Vágólapra másolva!
Lazáry Viktort az MSZP vádolta meg kokainozással. Az alpolgármester kész volt drogteszttel bizonyítani, hogy a vád hamis.
Vágólapra másolva!

Elvégeztette a drogtesztet a Markusovszky Kórházban Szombathely kokainozással megvádolt alpolgármestere. A drogteszt öt elemet vizsgál a kannabisztól a kokainig. A vizsgálat negatív lett.

A szombathelyi MSZP szerint egy tizennégy másodperces videó bizonyítja, hogy Lazáry Viktor, Szombathely alpolgármestere kokainozik. A ködös felvételen egy Lazáryra hasonlító férfi ül egy asztalnál, és egy fehér pornak tűnő anyagot szív fel az orrába, vagy legalábbis mozdulatai arra engednek következtetni, hogy valamit felszív, majd a por maradványait szétkeni a szájüregében.

Lazáry Viktor visszautasította a vádat. A politikus elmondta, hogy soha nem fogyasztott, jelenleg sem fogyaszt, és a jövőben sem fog semmiféle drogot fogyasztani. Lázáry nem kíván további nyilatkozatokat tenni, konzultál az ügyvédjével, és meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket, hiszen nyilvánosan bűncselekménnyel vádolták meg.