Elfogták a kecskeméti ölelgetőt

Vágólapra másolva!
A 28 éves fiatalember saját bevallása szerint azért ölelgette a nőket Kecskemét belvárosában, mert szeretethiánya volt. A rendőrség kényszerítéssel gyanúsítja.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint a 28 éves G. Bálint Kecskemét belvárosában augusztus 25-én délután egy, az utcán egyedül sétáló nőhöz odalépett, majd szorosan átkarolta. Amikor a nő ki akarta magát szabadítani a férfi szorításából, az elővett egy kést. Erre a nő segítségért kiáltott, majd egy járókelő láttán a támadó elmenekült a helyszínről – számol be a Baon.hu.

Három nappal később, augusztus 28-án 22 óra 30 perc körül a korábbi helyszín közelében a férfi egy másik magányosan sétáló nőhöz lépett oda, akit hátulról szintén szorosan magához ölelt. A sértett nő ekkor is segítségért kiáltott, melyre a támadó ismét kést vett elő, de egy éppen arra közlekedő kerékpáros miatt ekkor is elmenekült.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kényszerítés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A szeptember 26-án elfogott férfi beismerte tettét, és azzal magyarázta, hogy szeretethiánya volt, és így akart ismerkedni. A rendőrség őrizetbe vette G. Bálintot és kezdeményezte előzetes letartóztatását.