Disznótort tartottak a mentőállomáson

Vágólapra másolva!
A mentőautó fertőtlenítésére szolgáló helyiségben töltötték a kolbászt, itt főzték a káposztát a jászberényi mentőállomás dolgozói - írja a Blikk. A lap szerint több ilyen alkalom is volt, a disznótorok miatt két embert ki is rúgtak a dolgozók közül.
Vágólapra másolva!

Két embert kirúgtak a jászberényi mentőállomás dolgozói közül, miután kiderült, hogy a mentősök disznótort tartottak az állomáson, nem is egyszer - írja a Blikk. A mentősök a levágott sertést a mentőautók fertőtlenítésére szolgáló helyiségben dolgozták fel, itt töltötték a kolbászt, sütötték a töpörtyűt, főzték a toroskáposztát - állította a lapnak egy volt mentős.

A szemtanú szerint a disznótorok résztvevői előszeretettel italoztak is ezeken az alkalmakon, és utána halomban álltak az üres italosüvegek és cigarettásdobozok a kukákban, és ilyen alkalomra más mentőállomáson is akadt példa az országban.

Az Országos Mentőszolgálat a lappal azt közölte, hogy szigorúan tiltják a hasonló rendezvények megszervezését, és a jászberényi eset után tíz munkatársat vontak felelősségre, akik közül kettőt el is bocsátottak - olvasható a Blikkben.