Beugrott a budiba a rendőrök elől

Vágólapra másolva!
Egy 13 éves lány semmiképpen sem akart visszamenni a gyermekvédelmi intézetbe, inkább a kerti pottyantós vécét választotta. A rendőrök is összekenték magukat.
Vágólapra másolva!

Végső elkeseredésében a kerti pottyantós vécébe vetette magát a Borsod megyei Gyermekvédelmi Intézetből megszökött 13 éves lány Vilmányon, miután a rendőrök megtalálták az Ady Endre utca egyik családi házában – írja a Bors. A lapnak Egyedné Novodonszki Éva rendőrségi szóvivő elmondta, a rendőrök pontos információt kaptak Dzsenifer tartózkodási helyéről, aki egy szekrényben bújt meg, de a járőrök így is rábukkantak.

Miután közölték vele, hogy visszaviszik az intézetbe, annyit kért, hogy hadd használja a kerti vécét. Az egyik járőr az ajtó előtt, a másik a pottyantós másik oldalán várta, hogy a lány végezzen a dolgával, amikor nagy zajra lettek figyelmesek – írja a Bors. A rendőrök feltépték az ajtót, de a lányt sehol nem látták, majd mikor felemelték a vécé tetejét, a fekáliában elmerülve megtalálták a lányt. Az ott lakók segítségével emelték ki a szökevény fiatalt a vécéből – tette hozzá a szóvivő, hangsúlyozva, hogy nem csak M. Dzsenifer, de a segítségére siető rendőrök is nyakig összekenték magukat.

A lányt megfigyelésre kórházba szállították, ahol majd döntenek az esetleges további vizsgálatok elvégzéséről, vagy az intézetbe való visszahelyezéséről – írja a Bors.