Zsírkeverővel verte - állítja Balogh József volt felesége

Vágólapra másolva!
Huszonöt éven keresztül rendszeresen verte Balogh József - állítja a fideszes képviselő volt felesége. A nő az RTL Klub Híradójának nyilatkozott. Azt mondta, volt, hogy a férfi a disznópörkölőt fordította ellene, vagy zsírkeverő kanállal esett neki.
Vágólapra másolva!

Balogh József fideszes képviselő volt felesége állítja, hogy házasságuk alatt a férje rendszeresen verte. A nő, aki évekkel ezelőtt elvált a férfitól, az RTL Klub híradójának nyilatkozott. Azt mondta, az első verést akkor kapta, amikor az első gyerekükkel volt terhes. "Ekkor kaptam ki először, bátran nevezhetem verésnek."

A nő szerint előfordult, hogy a volt férje kenyérvágó késsel esett neki, és volt olyan is, hogy napi szinten kapott egy-két pofont, rúgást vagy fellökést. Egyszer feléje fordította a disznópörkölőt is.

A nő azt állította, évekig tartott a verés, vagy ahogy fogalmazott, a "kikapás", és csak azért nem vált el korábban, mert egyedül nem tudta volna eltartani hat gyerekét. Akkor hagyta ott a férfit, amikor annyira "kikapott", hogy az élete is veszélybe került. Ekkor a férfi akácfa zsírkeverő kanállal esett neki, beszakadt a feje, eltört a kézfeje, szétment a térde.

Balogh József jelenlegi élettársa vasárnap került kórházba orr- és arccsont-töréssel. A képviselő azt állítja, hogy a nő akkor sérült meg, amikor 80 kilós vak komondoruk valamitől megijedt, és fellökte a nőt. A nő ezzel szemben azt állítja, hogy a férfi ütötte meg. Az RTL Klubnak nyilatkozó orvos szerint a sérülésekből egyértelműen meg lehet állapítani, hogy a sérülést eséstől vagy ütéstől szerezte-e a nő.

Az ügyben a kecskeméti rendőrség rendelt el nyomozást, de azt áthelyezték a Központi Nyomozó Főügyészséghez. A vizsgálat hetekig tarthat, a televízió szerint a rendőrök már kértek orvos szakértői jelentést. Balogh időközben a kórházból hazavitte élettársát - jelentette az RTL Klub Híradója.