Nőket megerőszakoló fiatalt fogott a rendőrség

Vágólapra másolva!
Egy 23 éves férfi hétfőn csavarhúzóval többször combon szúrt egy nőt, majd elvette táskáját, kedden pedig késsel az erdőbe kényszerített egy másik nőt, hogy megerőszakolja.
Vágólapra másolva!

Többek közt azzal gyanúsít a rendőrség egy csörögi fiatalembert, hogy nőket erőszakolt meg. A rendőrség tájékoztatása szerint két egymást követő napon két nőt támadott meg.

A 23 éves N. Sándor kedd reggel az egyik Pest megyei településen egy kerékpárúton futó nőt támadott meg. Késsel arra kényszerítette, hogy a közeli fás területre menjen vele, ott megerőszakolta, majd elvette a telefonját, és elmenekült.

A váci rendőrök pár óra múlva Csörögön elfogták a támadót, akiről utóbb kiderült, hogy hétfő dél körül egy másik településen is próbált megerőszakolni egy vonathoz siető nőt. A leszólított és megfenyegetett sértettel a férfi dulakodni kezdett, többször combon szúrta csavarhúzóval, majd kétszer bele is harapott. A nőt az mentette meg, hogy az állomásra megérkezett a vonat. N. Sándor így is elvette az áldozatától a táskáját.