Áldozatnak tartja magát a hummeres gázoló

Vágólapra másolva!
Beidézték az apátfalvi hummeres gázolás tanúit az ügyészségre, ahol az osztrák terepjáróst szembesítették a halálra gázolt rendőr társával - írta a Blikk. A lap szerint egy szót sem szólt a szembesítésen a gázoló, aki lefogyott a börtönben 27 kilót, folyamatosan a rossz testi-lelki állapotára hivatkozik, és áldozatnak tartja magát.
Vágólapra másolva!

A szembesítésre azért volt szükség, mert Thomas B. mindent tagad, azt is, hogy késsel támadt volna az őt lefegyverezni szándékozó rendőrökre - írta a Blikk. Az egyik, helyszínen intézkedő rendőrnek és a rendőröket segítő férfinak így először fel kellett ismerniük azokat a késeket, amelyekkel állítólag rájuk támadt az ámokfutó hummeres, aztán magával Thomas B.-vel kellett találkozniuk.

Az apátfalvi rendőrgyilkosság elkövetője a Blikk szerint hallgatott a szembesítésen, és egy szót sem szólt arról, hogy 2012. október 11-én szándékosan gázolta volna halálra az intézkedő rendőrt. Korábban kihallgatásán is csak azt mondta, hogy védeni próbálta magát a záporozó lövésektől, amikor kiszállt az autójából.

Thomas B. az elfogása óta 27 kilót fogyott a börtönben, és emiatt folyamatosan a rossz testi-lelki állapotára hivatkozik, és áldozatnak tartja magát. A férfi védőjével továbbra is tartja magát a paprikaspray-s verzióhoz: szerintük az elgázolt rendőr társa maró gázt fújt be a terepjáró ablakán, és ő ezért rántotta el a kormányt, és így következett be a tragédia.

A hummeres gázolóról szóló cikkeinket itt olvashatja.