Vágólapra másolva!
Kész megadni minden információt a Telenor arról, hogy miért nem továbbította a Belügyminisztérium a hóban rekedteknek küldött SMS-ét. A mobilszolgáltató felelősségét pénteken firtatta Pintér Sándor belügyminiszter.
Vágólapra másolva!

Kész tájékoztatni a Belügyminisztériumot a Telenor Magyarország Zrt. arról, hogy miért nem továbbította a tárca SMS-ét, amelyet a hóban rekedtek tájékoztatására szántak március 15-én - közölte a mobilszolgáltató társaság. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken este az ATV Egyenes beszéd című műsorában közölte: kivizsgálják, miért nem segített az egyik nagy mobilszolgáltató a tájékoztató üzenet továbbításában. A miniszter nem nevesítette a céget, de tudható, hogy a három nagy szolgáltatóból a Telenor előfizetői nem kapták meg az SMS-t.

A Telenor hétfőn közölte, hogy kész megadni minden információt, de nem kommentálta a Hvg.hu azon értesülését, hogy a felkérés nem hivatalos úton, azaz nem a Belügyminisztériumtól vagy a katasztrófavédelemtől érkezett, ezért nem továbbították az SMS-eket.