Megölte két gyermekét egy csepregi férfi

családi gyilkosság, Csepreg,  Rendőrök zárják le a Bartók Béla utcát a Vas megyei Csepregen 2013. február 14-én, ahol két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy családi házban
Vágólapra másolva!
Két gyerekét megölte, majd öngyilkos lett egy férfi a Vas megyei Csepregen. Az egyik helyi lap szerint a férfi magukra gyújtotta a házat is, amiből a feleség ki tudott menekülni.
Vágólapra másolva!

Megölte két kisgyermekét, és magával is végzett egy férfi a Vas megyei Csepregen. A hivatalosan még meg nem erősített információk szerint a férfi rátámadt a családjára. Az anyának sikerült kimenekülnie a házból, így túlélte a családi tragédiát. Az MTI szerint egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg, a családnak állítólag anyagi gondjai voltak.

Forrás: MTI/Nyikos Péter

A rendőrség lezárta a környéket, és megkezdte a helyszínelést. A sajtó munkatársait egyelőre nem engedik a Bartók Béla utcai családi házhoz. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy Tiborcz János megyei főkapitány is a helyszínre érkezett, és későbbre ígért tájékoztatást.

A Nyugat.hu szerint a férfi magára gyújtotta a házat, miután megölte a gyerekeit. Kazmar Enikő nem kívánta megerősíteni a portál értesüléseit. süléseit. A szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán közölték, hogy a csepregi tragédia helyszínéről egy nőt füstmérgezéssel szállítottak be hozzájuk a mentők, a hölgy nincs életveszélyben.

Forrás: MTI/Nyikos Péter