Az apa segítette a pedofil nevelőapát

Vágólapra másolva!
Tizenkét éves, vér szerinti kislánya megerőszakolásában segített egy csökölyi apa egy másik férfinak. Az ügyészség mindkét férfira fegyházbüntetést kért.
Vágólapra másolva!

Nevelése alatt álló személy ellen, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak miatt emelt vádat két csökölyi férfi ellen a kaposvári ügyészség - írja a Somogy Online.

Az elsőrendű vádlott 2006-ban fogadta családjába a fiatalkorú sértettet, és miután a kislány betöltötte tizenkettedik évét, nőként kezdett tekinteni rá, szexuális érdeklődést mutatott iránta, rendszeresen olyan kijelentéseket tett, hogy magáévá teszi.

Az elsőrendű vádlott erről a vonzalmáról beszámolt a hozzájuk gyakran ellátogató, vele együtt italozó másodrendű vádlottnak, aki a kislány vér szerinti apja volt. A férfi nem ellenezte a nevelőapa és a lány közötti kapcsolatot, sőt felajánlotta barátjának, akár erőszakkal is segíti, hogy beteljesüljenek a vágyai.

A kislány kezdetben elhárította a nevelőapja közeledését, de a rendszeres verések miatt az ellenállása csökkent. Végül a nevelőapának - a vér szerinti apa segítségével - 2011 nyarán, decemberében, illetve az idén januárban is sikerült fajtalankodásra kényszerítenie. Az ügyészség a vádiratban mindkét - a tárgyalásra előzetesben váró - férfira fegyházbüntetést kért, emellett a vádhatóság indítványozta a szülői felügyeleti jog megszüntetését is.