Keresik a rendőrök az ötödik hummerest

Vágólapra másolva!
Egy ötödik Hummer is tagja volt annak a konvojnak, amely még októberben keveredett összetűzésbe a magyar rendőrökkel Apátfalván. Az esetnél egy osztrák férfi halálra gázolt egy magyar rendőrt.
Vágólapra másolva!

Külföldi jogsegélyt kértek a rendőrök a hummeres gázoló ügyében. A Blikk információi szerint Romániától azért kértek segítséget, mert fel akarják térképezni, mi történt a balesetet megelőző héten a szomszédos országban rendezett offroad versenyen, pontosan tudni akarják, hányan voltak a csoportban. Erre azért van szükség, mert mint kiderült, egy ötödik Hummer az első igazoltatás előtt kis idővel elhagyta a konvojt.

Az autóban Thomas B. barátja, egy orvos ült. Az egyik tanú azt is tudni vélte, hogy ennek az autónak a sofőrjét a baleset helyszínéről többször is felhívták telefonon. Nem kizárt, hogy ő volt az, aki később felvette a helyszínen ragadt egyik Hummer utasát, akiről csak annyit lehet tudni, hogy asztalos, a munkája során üzemi balesetet szenvedett és néhány ujját elvesztette, és ami a legfontosabb, ő volt az, aki valamit kivett a rendőrt elgázoló hummeres autójából, amikor a legnagyobb volt a káosz Apátfalván.

Egy Hummer osztrák sofőrje még októberben ütött el egy rendőrt a Csongrád megyei Apátfalva területén. A rendőr, egy harmincnégy éves motoros járőrvezető, a kórházba szállítás közben meghalt. A sofőr szervezetében kábítószer nyomait találták.