Életfogytiglan a porcsalmai családirtóknak

Vágólapra másolva!
Első fokon hárman kaptak életfogytiglani börtönt a 2010-es porcsalmai gyilkosság ügyében, amelyben összesen hatan kaptak letöltendő börtönt. a család tagjai bosszúból támadtak meg éjszaka egy otthonában alvó családot, az apát megölték, az anyát és az egyik gyereket megsebesítették.
Vágólapra másolva!

Három vádlottat életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a 2010 márciusában elkövetett porcsalmai gyilkos támadás ügyében a Nyíregyházi Törvényszék pénteken. A Bodnár Zsolt bíró által vezetett büntetőtanács elsőfokú, nem jogerős ítélete szerint az elsőrendű vádlott, H. Ferenc életfogytig tartó büntetéséből legkorábban 40, a másodrendű H.-né M. Júlia 35, a harmadrendű M. András pedig 30 év múlva szabadulhat feltételesen.

További három vádlott - ifj. H. Ferenc, H. Andrea és H. Gábor - 10-10, illetve 5 év fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetést kapott. A vádlottak bosszúból egy otthonában alvó családra támadtak rá 2010 márciusában, a családfőt megölték, a feleségét és egyik gyermekét pedig könnyebben, illetve súlyosan megsebesítették.