Bajnai Gordon összetörte a Skodáját

Vágólapra másolva!
Megcsúszott a síkos Kútvölgyi úton és egy parkoló terepjárónak ütközött szombat este Bajnai Gordon - értesült a Blikk. A volt miniszterelnöknek és másnak sem esett baja, a politikus maga hívta ki a rendőröket, hogy tisztázódjon, nem fogyasztott alkoholt.
Vágólapra másolva!

Összetörte saját maga vezette Skoda Superbjét Bajnai Gordon - értesült a Blikk. A volt kormányfő szombat este a XII. kerületi Kútvölgyi út egyik kanyarjában csúszott meg a síkos úton, majd egy parkoló járműnek vágódott. A politikus a lap szerint nem sérült meg és másnak sem esett baja a balesetben. A Blikk úgy tudja, hogy Bajnai maga hívta ki a rendőröket, és kérte, hogy szondáztassák meg. Mint kiderült, nem fogyasztott alkoholt. A politikus a helyszínen azt is megvárta, amíg a sérült terepjáró tulajdonosát felkutatták a rendőrök.

A Haza és Haladás Egyesület elnöke, az Együtt 2014 mozgalom egyik alapítója a Vasárnapi Észak című borsodi hetilapnak adott interjúban vasárnap jelentette be, hogy egyéni képviselőjelöltként kíván a 2014-es választásokon.