Az MSZP győzelmét ígéri Ron Werber

Vágólapra másolva!
Újra tanácsadóként segíti az MSZP-t Ron Werber. Az izraeli kampányguru a 2002-es nyertes választáskor segítette az MSZP-t, majd több évig dolgozott a szocialistáknál.
Vágólapra másolva!

Mesterházy Attila újságírói kérdésre megerősítette, hogy Ron Werber tanácsadóként segíti a szocialistákat - írja az MSZP honlapja.

A pártelnök az MSZP választmányi ülése után tartott sajtótájékoztatón elmondta: az izraeli szakember, aki a 2002-es kampánytól fogva több évig dolgozott a szocialistáknak, jártas a mozgósítási kampányokban, jól tudja motiválni az aktivistákat, az MSZP pedig - korlátozottabb anyagi lehetőségei és médiamegjelenése miatt - éppen arra számít, hogy "lábbal kell megvernie a Fideszt".
A szocialisták választása azért is esett Ron Werberre, mert vannak magyarországi, MSZP-s tapasztalatai, és a térség több más országában is dolgozott már - mondta Mesterházy.

Ron Werber a választmányi ülésen arról számolt be, hogy az elmúlt három-négy hétben szerzett benyomásai szerint az MSZP tízszer felkészültebb a választásokra, mint amikor 2001-ben Magyarországra érkezett. "Úgy fogalmazott, hogy ha a fele igaz annak, amit mondunk, akkor meg fogjuk nyerni a választásokat, méghozzá simán" - közölte Mesterházy Attila.