Elfogták az egyik motoros rablót

baleset, Halálos motorosbaleset a Kolosy téren, motoros banda
Vágólapra másolva!
Kedden elkapták a halálos közúti balesettel végződő Kolosy téri motoros lopás egyik elkövetőjét - tudta meg a Magyar Nemzet. A rendőrség több hasonló módszerrel végrehajtott támadás ügyében nyomoz.
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vették tegnap a nyomozók az egyik tagját annak a motoros bandának, amely sorozatosan fosztott ki autósokat a közelmúltban a főváros budai kerületeiben. A harminchét éves férfi több hasonló bűntettet ismert be kihallgatásakor, és kiderült, hogy részt vett abban a Kolosy téren elkövetett támadásban, amelyben társa életét vesztette - írja a Magyar Nemzet az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatására hivatkozva.

Pénteken a forgalmas budai közlekedési csomópontban motorosok elemelték egy autós táskáját a hátsó ülésről. A sofőr a menekülő motoros után eredt, járművével nekiütközött, és a motoros a helyszínen életét vesztette. A halott motorost napokig nem tudták azonosítani.

Több hasonló ügyben nyomoznak

A rendőrség a lapnak azt mondta, hogy több hasonló módszerrel elkövetett bűncselekmény ügyében nyomoznak, a vizsgálatot a II. kerületi kapitányság folytatja. Ez azt is jelentheti, hogy a környéken az utóbbi időkben elkövetett támadások egy csoporthoz köthetők. Kedden a Blikk írt arról, hogy a piros lámpánál és dugóban álló autókra specializálódott az a motoros csoport, amely az elmúlt időszakban több rablást is elkövetett Budán.