A fekete sereg vezetője tanú lesz V. László perében

Vágólapra másolva!
A korrupciós botrányba keveredett főrendőrökkel szembesíthetik a Spanyolországban elfogott Magyar Róbertet - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Szembesíthetik a fekete sereg volt vezérét, Magyar Róbertet a korrupciós botrányba keveredett főrendőrökkel - írja a Blikk. A lap információi szerint több vallomásban is felvetődött a neve a V. László nevével fémjelzett ügyben. Magyar ugyanis korábban konkurens helyeket "védett" embereivel, ami több konfliktushoz vezetett a vállalkozóval. Előfordult például, hogy Magyar randalírozni küldte embereit V. László szórakozóhelyeire, ahol zaklatták a vendégeket, nem akartak fizetni, és fenyegetőztek - írja a lap.

Azt egyelőre még nem lehet pontosan tudni, mikor hozhatják haza a Spanyolországban bűnügyi őrizetben lévő maffiózót. A lap úgy tudja, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium már felvette a kapcsolatot a spanyol hatóságokkal.

A szökésben lévő Magyart tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. Az általa vezetett fekete sereg 2003-ban megölte az alvilágban csak Ragyás Tóniként ismert bűnözőt, ekkor dőlt be a szervezet. Magyar két éve bujkált, Spanyolországban az ujjlenyomata alapján azonosították - emlékeztet a Blikk.