Szexet ígértek, majd kirabolták áldozataikat

Vágólapra másolva!
Szexet ígért idős férfiaknak két Békés megyei nő, majd altatót csempésztek az italukba és kirabolták őket. Alkalmanként több százezres zsákmányt szereztek.
Vágólapra másolva!

Szexuális ígéretekkel az ország több pontján csapott be idős embereket két Békés megyei nő, majd kirabolta őket - írja a Békés megye híreivel foglalkozó Beol.hu hírportál. A két nő ellen bűnszövetségben, társtettesként elkövetett rablás bűntette miatt emeltek vádat.

A rendőrség szerint a vádlottak 2010 telén társkereső hirdetésekre jelentkeztek, és így ismerkedtek meg az ország különböző területén élő, idősebb korú férfiakkal. A vádlottak a sértettek lakására mentek, majd elterelték a házigazdák figyelmét, és altatót vagy nyugtatót csempésztek az italukba - írja a Beol.hu.

Az elkábított férfiak értékeit ezután a két nő ellopta a lakásból. A két vádlott összesen nyolc férfit károsított meg, esetenként több százezer forintot tulajdonítva el a sértettektől. A bűncselekmény-sorozat áldozatául esett egy idősebb nő is, akinek az egyik vádlott a bizalmába férkőzött, majd az italába tett nyugtatóval elkábította az asszonyt, és 100 ezer forintot lopott el tőle.