Drogot áruló boltost kaptak el Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezett három, drogterjesztéssel gyanúsított szabolcsi férfit. Egyikük a saját boltjában árulta a  kábítószert.
Vágólapra másolva!

Drogterjesztéssel gyanúsított három férfit fogott el a rendőrség a múlt héten Nyíregyházán - közölte pénteken Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

Egyikük, miután a másik nyíregyházi férfitól megvásárolta a kábítószert, a saját nyíregyházi kisboltjában árulta. A rendőrök a nyomozás során eljutottak ahhoz a 33 éves hajdúnánási férfihoz is, akitől az egyik nyíregyházi terjesztőhöz, majd pedig a boltoshoz kerültek a különböző kábítószerek.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatásokon fél kilogramm, amfetamin tartalmú kábítószergyanús anyagot, több mint egy kilogramm marihuánát, nagy mennyiségben herbálfüveket, valamint a kábítószerek adagolásához és felhasználásához szükséges eszközöket foglaltak le a rendőrök. A három férfit - akit kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítnak - a rendőrség kezdeményezésére előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.