Nincsenek életveszélyben a megkéselt gyerekek

Vágólapra másolva!
Kórházban ápolják, de nincs életveszélyben az a két gyerek és édesanya, akiknek az ereit az apa vágta fel szerdán egy tatabányai hotelben. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyről.
Vágólapra másolva!

Nincsenek életveszélyben annak a családnak a tagjai, akiket szerdán vágott sérülésekkel szállítottak a tatabányai Szent Borbála Kórházba - közölte Balogh Márta, a kórház sajtósa és hozzátette: a család kérésére több információt nem adhat az ellátott betegek állapotáról.

A tatabányai Sport Hotelben szerdán egy férfi felvágta két gyerekének és feleségének az ereit, majd magával is végezni próbált. A mentők mindannyiukat kórházba szállították. A szálloda névtelenséget kérő munkatársai csütörtökön elmondták, a tragédia egy Svájcban élő magyar családdal történt. Közel három héttel ezelőtt jelentkeztek be a hotelbe.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella pedig azt közölte: az eset részleteiről a körülmények tisztázása után a főkapitányság sajtótájékoztatón számol be, azonban ennek tervezett időpontját egyelőre nem tudta megmondani.