Megvertek, kiraboltak, nyakörvvel kötöttek ki egy férfit

Vágólapra másolva!
A rendőrség elfogta azt a négy embert, akik szerdán kiraboltak és megvertek egy hódmezővásárhelyi férfit, majd egy ópusztaszeri tanyán ágyhoz kötötték és sorsára hagyták.
Vágólapra másolva!

Kiraboltak, majd kutyanyakörvvel és kötelekkel egy ágyhoz kötöztek egy férfit szerdára virradó éjszaka Ópusztaszeren. A négy gyanúsítottat a rendőrök és a kommandósok hamar elfogták - közölte a rendőrség.

A sértett 26 éves hódmezővásárhelyi férfi egy városi kocsmában találkozott a gyanúsítottákkal, italozás közben többen körbe vették, majd pénzt követeltek tőle. Nem akart fizetni, ezért azok egy autóba tuszkolták, majd elindultak, közben bántalmazták, elvették készpénzét, mobiltelefonját és iratait. A férfit végül az egyik gyanúsított ópusztaszeri tanyájára vitték, ahol egy viperával ismét megverték, és egy ágyhoz kötözték és sorsára hagyták. A bántalmazásban súlyosan megsérült férfi csak néhány órával később tudta magát kiszabadítani.

A gyanúsítottak ellen csoportosan elkövetett rablás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Kihallgatásukat követően a rendőrök őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartoztatásukat.