Vágólapra másolva!
A Neo FM korábbi műsora egy hétig a Music FM rádión szól majd.
Vágólapra másolva!

Egy hétre frekvenciát kap a Music FM rádiótól a Neo FM korábban egyik legnépszerűbb műsora, a Bumeráng - közölte a Music FM. "Jóleső érzés, hogy a rádiósok így összetartanak, és az is, hogy ha csak rövid időre ugyan, de újra együtt lehetünk a rádióhallgatókkal" - nyilatkozta Bochkor Gábor műsorvezető. "Így legalább alkalmunk lesz méltó módon elbúcsúzni, reméljük, nem hosszú időre!" - tette hozzá. A Music FM saját reggeli műsorának stábja ebben az egy hétben szabadságon lesz - olvasható a rádió közleményében.

A Neo FM dolgozói három hete mondtak fel bérük kifizetésének elmaradása miatt. Az új tulajdonos korábbi ígéretei ellenére sem fizette ki az alkalmazottak munkabérét és a rádió fenntartási költségeit - mondta akkor Berényi Attila, a rádió munkájának szakmai irányítója. A sajtótájékoztatón ott volt a Bumeráng két műsorvezetője, Bochkor Gábor és Boros Lajos is, akik nem mondtak fel, mert őket nem munkaviszonyban, hanem vállalkozói szerződéssel foglalkoztatják, de ennek ellenére azt mondták, a stáb nélkül nem tudnak műsor csinálni, ők pedig felmondtak.

A rádiót működtető céggel júniusban bontott szerződést a Médiatanács, miután a megadott határidőig nem rendezte 750 millió forintos médiaszolgáltatási díjtartozását. Az FM1 Zrt. a döntés után csődvédelmet kért, majd a céget egy forintért vásárolta meg az új tulajdonos, aki akkor azt mondta, hogy továbbra is működtetni akarja a rádiót, és kifizetni az adósságot. A rádió jelenlegi tulajdonosáról, Medveczky Mihályról ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

A Neo FM-en jelenleg konzervadás hallható.