Vágólapra másolva!
A rendőrség gyanúja szerint B. László részt vehetett 1999-ben Seres László meggyilkolásában, B.-t hétfőn fogták el, csütörtökön pedig előzetes letartóztatásba került. A gyanú szerint a gyilkosság másik résztvevője Radics Attila volt, aki a családjával együtt nyomtalanul eltűnt 2002-ben.
Vágólapra másolva!

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság csütörtökön B. Lászlót, akit hétfőn fogtak el az 1999. április 12-én Tahitótfalun elkövetett Seres-gyilkossággal összefüggésben. A rendőrség szerint a 38 éves férfi "megalapozottan gyanúsítható előre kitervelten, több emberen elkövetett emberölés bűntett elkövetésével". A közleményből kiderül, hogy a férfit Seres Zoltán és egy másik férfi meggyilkolásával gyanúsítják.

A Heti Válasz Online szerdán arról írt, hogy a rendőrség a motoroskapcsolatok révén jutott B. László nyomára. Az internetes oldal értesülései szerint az egyik zuglói étteremben elfogott B. László közeli barátja volt a 2002 januárjában a családjával együtt nyomtalanul eltűnt Radics Attila tárnoki vállalkozónak, ugyanahhoz a motorkerékpáros társasághoz tartoztak, és feltételezések szerint mindketten azon a motoron ültek, amelyről a halálos lövéseket leadták.

A Heti Válasz Online úgy tudja, hogy az elmúlt hónapokban a P. Tamás és a V. László ellen indított nyomozás során őrizetbe vett személyek vallomásai alapján tudta a rendőrség azonosítani és a Thököly út egyik éttermének a kerthelyiségében elfogni B. Lászlót. A 45 éves Serest 1999. április 12-én gyilkolták meg a Pest megyei Tahitótfaluban. A vállalkozó autójával haladt a településen, amikor egy motorral két férfi az autója mellé hajtott, majd egyikük tüzet nyitott a gépkocsi utasaira. A Seres mellett ülő olasz férfi a kórházba szállítás után halt bele sérüléseibe.

A TEK július 14-én öt embert fogott el 1990-es években elkövetett emberölések felderítésével összefüggésben. Az elfogottak egyike P. Tamás, aki az 1990-es években az olajügyekben játszott állítólagos központi szerepe miatt elhíresült Energol Rt. egyik igazgatója volt. P. Tamást már nemcsak az Aranykéz utcai merénylettel és a Prisztás-gyilkossággal összefüggésben, hanem Seres Zoltán és a vele utazó olasz férfi megölésének az ügyével kapcsolatban is felbujtással gyanúsítják.