Elfogták a váci vonaton szurkáló férfit

Vágólapra másolva!
Könnyebben sérült meg az a nő, akit nyakon szúrtak egy Vác felé tartó vonaton. Az elkövetőt az erdőkertesi vasútállomás mögötti szántóföldön.
Vágólapra másolva!

Nyakon szúrtak egy nőt a Budapestről Veresegyházon át Vácra tartó egyik személyvonaton hétfőn délután; a tettes leugrott az erdőkertesi állomáson álló szerelvényről, és elmenekült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A nő az elsődleges adatok szerint csak könnyebben sérült meg.

A rendőrök forró nyomon üldözték a szurkálót, miközben megkezdték a tanúkutatást és a helyszínelést. Végül a tanúk által adott ruha- és személyleírás alapján kora este megtalálták az állomás mögötti szántóföldön megbújó K. Attila 24 éves szekszárdi férfit, aki beismerte tettét, de azt nem tudta megmagyarázni, miért szúrt. A férfit őrizetbe vették, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás - közölte a rendőrségi szóvivő.

A Mávinform hétfő esti közlése szerint a korábbi 25-30 perces késések után a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon ismét menetrend szerint közlekednek a vonatok.