Kizuhant egy kislány a negyedik emeletről Ajkán

Vágólapra másolva!
Csütörtök délután kizuhant egy nyolcéves kislány egy ajkai társasház negyedik emeletéről. Mentőhelikopterrel szállították a veszprémi kórházba az életveszélyesen megsérült kislányt, állapotáról a család kérésére nem adnak bővebb tájékoztatást. A rendőrség kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt nyomoz.
Vágólapra másolva!

Kizuhant egy nyolcéves kislány egy ajkai társasház negyedik emeletének ablakából, a rendőrség az ügyben kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - közölte Orsós Károly, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken.

Hozzátette: a baleset ismeretlen okból történt, a körülményeket az eljárás során tisztázzák. A mentők korábbi közlését, miszerint a gyermek hétéves, a rendőrség pontosította.

Kütsán Krisztina, a megyei mentőszolgálat mentésvezetőjének tájékoztatása szerint a kislányt életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba. A gyermeket rohammentővel az ajkai kórház sürgősségi osztályára vitték, onnan mentőhelikopterrel átszállították a veszprémi kórházba.

Szabó Éva, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház osztályvezető főorvosa elmondta, hogy a gyermeket az intenzív osztályon ápolják. A szülők kérésére nem adott bővebb tájékoztatást a kislány állapotáról.