Agyonlőtte feleségét egy győri taxis

Vágólapra másolva!
Vadászpuskával lőtte agyon 17 évvel fiatalabb feleségét egy taxis Győrben. A nő két hete elhagyta a 60 éves férfit, de szerdán délelőtt összevesztek. A férfi a gyilkosság után magával is végzett.
Vágólapra másolva!

Megölte a feleségét, majd magával is végzett Győrben egy taxis - írja a Kisalföld.hu hírportál szerdán. A lövöldözés a Vak Bottyán utcában történt, a kiérkező rendőrök a környéket lezárták. A hírportál úgy tudja, hogy a 60 év körüli taxist két hete hagyta el 43 éves felesége, de a pár megegyezett, hogy nő visszajár majd takarítani a férfihoz. A Kisalföld szerint a taxis saját fegyverével, egy vadászpuskával végzett a feleségével egy családi veszekedés után, majd öngyilkos lett.

Az [origo] megkereste a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányságot, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy a házaspár válófélben volt, a férfi pedig az engedéllyel tartott fegyverével végzett a feleségével, majd lelőtte magát.

A kapitányság késő délutáni közleményében mindezt annyival egészítette ki, hogy a helyszíni szemle és a nyomozás eddigi adatai kizárták harmadik személy közreműködését a tragédiában.

A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást, azt azonban nagy valószínűséggel megszüntetik, ha egyértelműen bebizonyosodik, hogy a férfi volt az elkövető, mivel a halála a büntethetőséget kizárja.