Üzletszerű kéjelgés miatt is nyomoznak V. László diszkóiban

Vágólapra másolva!
A rendőrök megvesztegetésével gyanúsított V. László mulatóiban valaha dolgozó pultosokat, portásokat faggatnak a nyomozók. Arra kíváncsiak, folyt-e üzletszerű kéjelgés, és voltak-e vezető rendőrök a vendégek között - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt is nyomoznak V. László ellen - írja a Blikk. A lap szerint sorra kihallgatják a rendőrök a Hajógyári-szigeten található mulatók és más fővárosi helyek rendőrök megvesztegetésével gyanúsított tulajdonosának valaha volt alkalmazottjait, a pultosoktól a portásokig.

Arról faggatták őket, hogy kellett-e a helyeken hivatásszerűen megforduló lányoknak szexuális szolgáltatást is nyújtaniuk, vagy csak táncoltak, illetve kellett-e pénzt leadniuk. A Blikk szerint arra is rákérdeztek, milyen vezető beosztású rendőröket láttak a mulatókban, kik kaphattak kenőpénzt. Korábban prostituáltakat is kihallgattak már, és bűnszervezeti szempontból is vizsgálják az ügyet. Ezt a nyomozást nem ügyészek, hanem egy nyomozócsoport végzi - olvasható a Blikkben.