Feladta magát a balesetet okozó quados

Vágólapra másolva!
Önként jelentkezett a rendőrségen az a férfi, aki harmadmagával quadozott Dunaharasztiban, majd felborultak. Az egyik utas súlyosan megsérült, de a sofőr elmenekült a helyszínről. Azt mondta, azért, mert "bepánikolt".
Vágólapra másolva!

Feladta magát a rendőrségen szerda délután az a férfi, aki az általa vezetett quaddal, egy négykerekű terepmotorral harmadmagával felborult kedd este Dunaharasztiban, majd a baleset után elhagyta a helyszínt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kovács Viktória.

A 30 éves budapesti férfi beismerte a bűncselekmény (segítségnyújtás elmulasztása) elkövetését. Azt mondta, azért menekült el a helyszínről, mert "bepánikolt". A balesetben egy fiatal nő súlyosan megsérült.

Kovács Viktória szerda délelőtti közlése szerint a Határ úti vasúti átjáróban történt quadbaleset kapcsán kiderült, hogy a három érintett fiatal egy esetleges adásvétel miatt találkozott. A helyszínről később elmenekülő férfi potenciális vevőként ki akarta próbálni a quadot, ezért a tulajdonossal és annak barátnőjével együtt elindultak egy próbakörre úgy, hogy ő vezetett. Nem sokkal ezután borultak fel. A terepmotor női utasa súlyosan megsérült, a jármű tulajdonosának nem esett baja.