Vallomást tettek az Érden elgázolt ikrek szülei

Vágólapra másolva!
A vallomás nem nyilvános, ezért nem tudni, hogy a szülők megerősítették-e, hogy az úttesten tolták a páros babakocsit.
Vágólapra másolva!

Hétfőn kihallgatták a múlt héten Érden elgázolt ikrek szüleit - mondta el az [origo] érdeklődésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Kovács Viktória azonban azt mondta, hogy a szülők vallomása az ügy mostani stádiumában nem nyilvános, az ügy szakértők bevonásával, tanúk meghallgatásával folytatódik tovább.

A baleset körülményei tehát egyelőre nem tisztázottak, így azt sem tudni pontosan, hogy a szülők megerősítették-e, hogy az úttesten tolták a páros babakocsit.

A múlt hétfőn az érdi Szövő utcában gázolt el egy ikerbabakocsit autójával egy 63 éves érdi asszony. A személyautó eddig tisztázatlan körülmények között sodorta el a szülők által tolt babakocsit, amelyben a két kislány volt. A két három hónapos kislány meghalt: egyikük a kórházba szállítást követően, testvére két nappal később.

A sofőrt halálos közúti baleset okozásának gyanújával kihallgatták, de nem tett vallomást - mondta az [origo]-nak a sajtóügyeletes. Egyelőre annyit tudni, hogy az asszony nem volt ittas, és sem műszaki hiba, sem gyorshajtás lehetősége nem merült fel.