Halálra szurkálta a feleségét egy szolnoki férfi

Vágólapra másolva!
A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az 56 éves asszony életét. A 62 éves férfi önként feladta magát, de azt egyelőre nem tudni, miért ölte meg a feleségét.
Vágólapra másolva!

Több vágással és késszúrással halálos sérüléseket okozott a feleségének, majd önként jelentkezett a rendőrségen hétfőn egy szolnoki férfi - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfi hétfőn a délutáni órákban jelent meg a Szolnoki Rendőrkapitányság épületében, ahol bejelentette, hogy otthonukban megszurkálta a feleségét.

A rendőrség azonnal kivonult a helyszínre, ahol az egyik szobában szúrt és vágott sérülésekkel megtalálták az 56 éves asszonyt, akin a mentősök már nem tudtak segíteni.

Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanújával indított nyomozást, amelynek során őrizetbe vették a 62 éves férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit, többek között azt is, hogy mi vezetett a tragédiához.