Halálos bosszút állt kivert fogáért az ukrán kamionos

Vágólapra másolva!
A harmincéves férfi az M0-s alacskai pihenőjében azért vert halálra egy orosz kamionsofőrt, mert állítólag az korábban, még Oroszországban kiverte egy fogát.
Vágólapra másolva!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe két ukrán állampolgárt, mert halálra vertek egy 46 éves orosz állampolgárt Budapest határában. A rendőrség honlapján olvasható közleményből kiderül, hogy a 46 éves orosz férfi épp a kamionját szerelte péntek este hét óra körül az M0-s alacskai pihenőjében, amikor vita nélkül rátámadtak, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után meghalt.

A közlemény szerint a Pest megyei rendőrök tanúvallomások és a biztonsági kamerák felvételei alapján forró nyomon üldözni kezdték a két ukránt, akiket néhány órával később a záhonyi határátkelőnél tartóztatták fel határrendészek.

A kamionsofőr megverésével gyanúsított, harmincéves ukrán férfi kihallgatásakor azt mondta, néhány hete még Oroszországban konfliktusba keveredett a 46 éves orosz kamionossal, aki kiverte egy fogát. Az ukrán férfi ezért állt bosszút.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi előzetes letartóztatását indítványozta, társa pedig szabadlábon védekezhet.