Megint bűnözőt fogott egy LMP-s

Vágólapra másolva!
Egy LMP-s politikus segítségével fogtak el egy besurranó tolvajt Pécsett - közölte a párt. Néhány hónapon belül ez már a második eset, hogy LMP-s politikus hasonló akcióban vett részt.
Vágólapra másolva!

Büszkélkedő közleményt adott ki az LMP az egyik politikusáról, aki a párt szerint részt vett egy bűnöző elfogásában. "Tegnap hajnalban Angyal Károlynak, az LMP Baranya megyei választmányi tagjának szüleihez próbált meg az ablakon bemászni egy tolvaj Pécs belvárosában" - olvasható a közleményben, amely szerint "a helyszínen tartózkodó politikus megzavarta a besurranót, aki kiugrott az ablakon, és elmenekült".

A párt szerint a politikus autóval üldözőbe vette az elkövetőt, miközben a szülei értesítették a rendőröket. "A választmányi tag a gyorsan a helyszínre érkező rendőrséggel együttműködve részt vett a tettes elfogásában, aki az őrizetbe vétel után más bűncselekményeket is elismert" - áll a közleményben, amely szerint Angyal Károly közölte, hogy "a pécsi belváros közbiztonsága igen rossz, ami ellen a városvezetésnek sokkal hatékonyabban kellene fellépnie".

A közelmúltban az LMP beszámolt egy másik politikusának hasonló cselekedetéről is. Áprilisban Gajárszki Áronról, a párt újbudai önkormányzati képviselőjéről közölték, hogy a politikus elfogott egy férfit, aki kirabolt egy fiatalembert egy buszmegállóban.