Szabadlábon az ikercsecsemőket elgázoló nő

Vágólapra másolva!
Nem tett vallomást kedden az az érdi asszony, aki hétfő este elgázolt egy babakocsiban fekvő ikerpárt. Még a szülőket sem hallgatták ki, ezért a gázolás részletei még nem ismertek.
Vágólapra másolva!

Nem kívánt vallomást tenni keddi kihallgatásán az a 63 éves érdi asszony, aki hétfő este a városban elgázolt egy babakocsiban fekvő három hónapos ikerpárt, egyikük halálát okozva - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

A nő - akit gyanúsítottként, halálos közúti baleset okozása miatt hallgattak ki - megtagadta a vallomástételt. Részben emiatt, részben azért, mert a rendőrség még nem ismeri a kirendelt szakértők véleményét, és a csecsemők szüleinek meghallgatása is hátra van még, egyelőre nem ismertek a gázolás pontos részletei. A baleset éjjelén őrizetbe vett gázoló mostantól szabadlábon védekezhet.

Az ikrek babakocsiját az érdi Szövő utcában az úttest szélén tolták a szülők hétfő este, amikor az autó eddig tisztázatlan körülmények között elsodorta. A mentők mindkét kislánynál a klinikai halál beálltát állapították meg. Egyikük vérkeringését sikerült újraindítani, őt életveszélyes koponyasérülésekkel ápolják, testvére azonban még hétfő éjjel meghalt a kórházban.