Vágólapra másolva!
Elküldték a Köztársasági Őrezredtől azt a rendőrt, akit az ügyészség azzal gyanúsít, hogy fenyegető üzenetet küldött a rendőrkorrupciós ügyben nyomozó kollégáinak. A férfi tagadja, hogy ő küldte volna az üzenetet.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön közölte az ügyészség, hogy elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint e-mailben megfenyegette a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársait. A Fővárosi Főügyészség szóvivője közölte azt is, hogy a gyanúsított a rendőrség hivatásos állományú tagja, majd sajtóhírek ezt azzal egészítették ki, hogy a Köztársasági Őrezrednél szolgál.

Az őrezred egy pénteki közleményben megerősítette ezt a hírt, és közölték azt is, hogy a "Köztársasági Őrezred parancsnoka a mai napon az objektumőr kolléga szolgálati viszonyát megszüntette". A férfi tagadja, hogy ő küldte volna az üzenetet, és panaszt tett a gyanúsítás ellen.

A korrupcióval gyanúsított rendőri vezetők letartóztatása után küldött e-mail üzenet úgy szólt, "az arcotok már megvan, 10 000 000 millió forint minden emberetekért. Vadász". Az MTI értesülése szerint a főtörzsőrmester beosztású férfi június 5-én, négy nappal a rendőri vezetőket is érintő korrupciós botrány kipattanása után álnéven regisztrált egy ingyenes levelezőrendszeren, majd azon keresztül küldte el az e-mailt.