Kurválkodni kezd a drogos lány a főrendőr musicaljében

Vágólapra másolva!
Egy borsodi főrendőr által írt musicallel hívnák föl a fiatalok figyelmét a kábítószerezés veszélyeire. A darabot szerdán kétszer is bemutatják Miskolcon a kábítószer ellenes világnap alkalmából.
Vágólapra másolva!

Kétszer is bemutatnak egy a drogozás veszélyeiről szóló musicalt a Miskolci Művészetek Házában szerdán, a darab érdekessége, hogy a szerző Albert Tamás rendőr őrnagy, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság főnyomozója - közölte honlapján a rendőrség szerdán. A darab apropója, hogy június 26-a kábítószer elleni küzdelem világnapja.

A musical címe Zsák utca 2012, a musical középpontjában pedig egy fiatal lány áll, aki belekeveredik a parti drogok világába, ahol végigmegy a kábítószeressé válás stációin: elhanyagolja a családját, lop, majd prostituált lesz, hogy megkeresse a pénzt a kábítószerre - áll a rendőrség honlapján.

A musical ősbemutatója májusban volt Miskolcon, a két szerdai előadást kedvezményes áron tekinthetik meg a fiatalok. A darabot szerző rendőr őrnagy korábban két rock musicalt is színpadra állított már.

Forrás: Police.hu
Fiatalok játszanak a színpadon a musical májusi ősbemutatján