Négy éve keresett bűnözőket fogtak el

Vágólapra másolva!
Egy svéd útlevéllel bujkáló csalót egy XII. kerületi étteremben, egy másik férfit a Terrorelhárítási Központ segítségével Kunszentmártonban fogtak el.
Vágólapra másolva!

Kommandósok fogtak el két budapesti férfit, akiket különböző szervek már négy éve köröztek különféle bűncselekmények, illetve jogerős börtönbüntetés megkezdése miatt - számolt be a múlt héten tartott akcióról a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója hétfőn.

Fülöp Valter elmondta: pénteken egy XII. kerületi étteremben, ebéd közben fogták el azt a férfit, aki svéd személyazonossági okmányokkal bujkált a hatóságok elől. A férfit négy különböző szerv körözte csalás és egyéb más bűncselekmények miatt.

Szintén pénteken, Kunszentmártonban a Terrorelhárítási Központ segítségével fogtak el egy férfit, aki már négy éve bujkált a hatóságok elől a jogerősen kiszabott két-, illetve négyéves börtönbüntetése miatt.

A férfit kábítószer-terjesztés, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt ítélték el, és mivel egy agresszív, súlyos bűncselekményt elkövető férfiról volt szó, kérték a terrorelhárítók segítségét az elfogásához - mondta az ezredes, hozzátéve, mindkettőjüket átadták a büntetés-végrehajtási intézetnek.