Vágólapra másolva!
Elnököt és alelnököket választottak, és megszavazták az alapszabályt a 4K! - Negyedik Köztársaság párttá alakuló kongresszusán. A Nem tetszik a rendszer tüntetést szervező mozgalomból alakult párt indulni akar a 2014-es választáson.
Vágólapra másolva!

Megtartotta párttá alakuló kongresszusát a 4K! - Negyedik Köztársaság mozgalom. A kongresszus Istvánffy Andrást választotta pártelnöknek. Az alelnökök: dr. Salha Omar, Csonka Balázs, Nagy András és Mezei Dávid.

A 4K! a tavaly október 23-ai Nem tetszik a rendszer tüntetés után kezdett mozgalomból páttá alakulni. Az újonnan megválasztott elnök közölte, céljuk egy köztársasági forradalom annak érdekében, hogy a nép visszafoglalja a hazáját a kiváltságosoktól. Szerinte el kell érni, hogy az állam ne a gazdagokat szolgálja, és olyan rendszert kell kialakítani, amely levonja a szocializmus és a vadkapitalizmus tanulságait is.

A magát patrióta baloldali pártnak nevező politikai alakulat azt tervezi, hogy indul a 2014-es választáson - olvasható az új párt közleményében.