Gránátot vitt a rendőrséghez egy részeg

Vágólapra másolva!
Bevitte a rendőrségre a Bicske határában talált éles aknavetőgránátot egy helyi férfi szerdán. A 69 éves, ittas férfi szerint veszélyes lett volna a gránátot otthagyni, ezért úgy gondolta, hogy jobb lesz azt a rendőrök gondjaira bízni.
Vágólapra másolva!

Aknavetőgránátot vitt a rendőrségre egy részeg férfi szerdán Bicskén, az éles gránát miatt a a rendőrség épületét 300 méter sugarú körben le kellett zárni - közölte honlapján a rendőrség csütörtökön. A 69 éves bicskei férfi szerdán délben egy zacskóban hagyta a gránátot a rendőrség épülete előtt, majd bement a kapitányságra, ahol elmondta, hogy az épület előtt hagyott robbanótestet még kedden találta a település határában, de úgy gondolta, veszélyes lenne ott hagyni, ezért behozta a rendőrségre.

A rendőrség által utólag kiemelten veszélyesnek nyilvánított repeszt a tűzszerészek Bicske külterületére szállították, ahol megsemmisítették. A 69 éves férfi a kihallgatás során elmondta, hogy cselekedetében a jó szándék vezette, ettől függetlenül a rendőrség robbanóanyaggal való visszaélés miatt eljárást indított ellene.