Elfogták a szombathelyi szatírt

Vágólapra másolva!
A férfi több esetben is kislányokat és nőket támadott meg az utcán, egyik áldozatát vetkőzésre kényszerítette, majd bántalmazta. A férfi beismerő vallomást tett.
Vágólapra másolva!

Elfogtak egy nőkkel és gyerekekkel erőszakoskodó férfit Szombathelyen - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön. A férfit azzal gyanúsítják, hogy több esetben is magányos nőket és kislányokat támadott meg szombathelyi lakótelepeken. Az egyik esetben a Bem József utcában vetkőzésre kényszerített, majd olyan súlyosan bántalmazott egy nőt, hogy az nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A március 27-én elrendelt rendőrségi nyomozás során beszerzett személyleírások megegyeztek, az összegyűjtött adatok alapján szerdán sikerült a férfit elfogni és őrizetbe venni. A férfi, akit szemérem elleni bűntettel gyanúsítanak, részletes beismerő vallomást tett. A Vas megye híreivel foglalkozó Vas Népe című újság online kiadása szerint a férfi 5-10 alkalommal támadt gyerekekre és nőkre az elmúlt hetekben. Volt olyan áldozata, akit meg akart erőszakolni, egy nőnek pedig eltörte az állkapcsát.