Ketten bennégtek egy salgótarjáni víkendházban

Vágólapra másolva!
Egyelőre ismeretlen okból kigyulladt egy hétvégi ház a Salgótarjánhoz tartozó Pécskő-Szilvás víkendházas övezetben vasárnap. A házban ketten bennégtek, egy harmadik férfinak sikerült kimenekülnie, de súlyos égési sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Ketten meghaltak, amikor kigyulladt egy hétvégi ház a Salgótarjánhoz tartozó Pécskő-Szilvás víkendházas övezetben vasárnap - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Horváth Zsófia elmondta, hogy szombaton egy baráti társaság szórakozott a házban, amelyben éjszakára hárman maradtak. A téglaépítésű, fa tetőszerkezetű épületben az éjszakai órákban - eddig ismeretlen okból - tűz keletkezett. A házból egy 31 éves karancsberényi férfinak sikerült kimenekülnie, ő súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Az oltás közben a tűzoltók egy 27 éves salgótarjáni nő és egy 32 éves salgótarjáni férfi holttestét találták meg, az elsődleges adatok szerint mindketten égési sérüléseikbe haltak bele - közölte a sajtóügyeletes. Az elhunytak halálának és a tűz keletkezésének pontos okát, körülményeit közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a salgótarjáni rendőrkapitányság.