Molotov-koktélt tettek dombóvári fideszes vezetők lakása elé

Vágólapra másolva!
A helyi Fidesz-szervezet két alelnöke lakik abban a házban, amely elé szerda este valaki egy égő Molotov-koktélt tett. Az egyik férfit három alkalommal jelölték a helyi kórház igazgatói posztjára. A tűzeszközt eloltották, nem sérült meg senki, a rendőrség nyomoz.
Vágólapra másolva!

Égő Molotov-koktélt helyeztek el szerda este egy dombóvári lakóház előtt - közölte a dombóvári rendőrkapitányság. A rendőröket hét órakor értesítették, hogy az Ady Endre utcában egy parkoló autó első kerekéhez rakott valaki egy égő a Molotov-koktélt. A tüzet a bejelentő eloltotta, senki nem sérült meg. A rendőrség nyomozást indított.

Kerényi Zsolt (Fidesz), a város alpolgármestere szerint a Molotov-koktélt Antalffy Zsolt háza előtt találták, akit harmadik alkalommal jelölt a dombóvári kórház igazgatójául a város képviselő-testületének Fidesz-frakciója.

Antalffy Zsolt az MTI érdeklődésére megerősítette: valóban az ő, valamint társasházi szomszédja, Nagy Roland Fidesz-frakcióvezető lakása előtt történt az eset. "A történtekből nem tudok következtetést levonni" - mondta, megjegyezve, hogy mindketten a Fidesz helyi szervezetének alelnökei.